10 Nisan 2012 Salı

Güney Yapı İzolasyon

Güney Yapı 18 araçtan oluşan filosu, 38 kişiden oluşan teknik personeli, 300 ün üzerindeki ustadan oluşan dev kadrosuyla sektörün en büyük ve en güçlü ekibine sahiptir.

Güney Yapı bu geniş kadrosuyla sadece oturulan binalara ve sitelere hizmet vermektedir. Tüm kadro ve sistemini bu müşteri portföyüne en iyi hizmeti vermek için kullanmaktadır.

Güney Yapı sadece 2011 yılında 335.000 m2 mantolama yapmış ve bu hacimle Türkiyede mantolama sektöründe lider olmuştur.

Güney Yapı bayisi olduğu Polisanın Exelans Enerji Paket Sistemini kullanarak 2010 ve 2011 yıllarında tescilli Türkiye 1.si olduğunu ve bu yapısıyla Polisanın ve Türkiye nin en büyük bayisidir.

Gnyapı kurumsal kimlik almış ve sektörde ISO 9001-2008 kalitesinde hizmet veren tek firmadır.

Güney Yapı ödemeleri özel kurmuş olduğu ekiple daire sakinlerinden kendisi toplayıp, bu sayede bina ve site yönetimlerinin üzerinden büyük bir yükü almaktadır.

Güney Yapı daire sakinlerine ister peşinatsız 18 ay taksit seçeneği (faizsiz ve masrafsız), isterlerse 60 aya kadar senet seçenekleriyle ödeme kolaylıkları sağlamaktadır.

Güney Yapı bina ve site yönetimlerine uygulamanın hukuksal alt yapısının sağlam zemine oturması için teknik destek ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Güney Yapı mantolama ile beraber site ve binaların çatı, drenaj, söve gibi dekoratif süslemeler, iç cephe boya, su yalıtımı uydu sistemi, kamera sistemi, görüntülü diafon sistemi, mermer, ferforje kapı, alüminyum küpeşte, kilit taşı, karo taşı, fayans gibi ihtiyaç duyulan işlemleri uzman kadrosuyla gerçekleştirmektedir.

Güney Yapı genç kadrosunu eğitim danışmanlarıyla güçlendirip müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

Güney Yapı 2011den itibaren tüm binaların alması zorunlu olan Enerji Kimlik Belgesini isteyen binalara veren uygulayıcı tek firmadır.

Güney Yapı sektöre yön veren ve şekillendiren İzoder Derneğinin bir üyesidir ve aynı zamanda komisyonlarında aktif rol almaktadır.

Güney Yapı bünyesinde bulunan mimar kadrosuyla binaların 3 boyutlu modellemelerinin mimari açıdan en uygun olacak şekliyle çalışıp müşterilerine görsel seçenekler sunmaktadır.

Güney Yapı Çalıştırdığı ustaları SGK yapmanın dışında iş kazaları için özel yapılan işveren mali sigortası yaptırarak güvence altına almaktadır. Ayrıca 3.şahıs sigortası ile de çevrede oluşabilecek maddi hasarları güvence altına almaktadır.

Güney Yapı bünyesinde Endüstri Mühendisi (Planlama Uzmanı) çalıştıran, aynı anda 100 uygulamayı bir arada yürütebilecek teknik kadro ve ekibe sahip, En İyi Olmanın Emek İstediğini çok iyi bilen bunun için daha çok emek sarf etmeyi kendine görev edinen bir vizyona ve kadroya sahiptir.

kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.2570.hakkinda.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder