13 Nisan 2012 Cuma

Polisan Dış Cephe Mantolama

1943 yılında ticarete başlayan Polisan Holding, 40 yıldır Türk Kimya Endüstrisi'nin lider şirketlerinden biri olarak, kimyevi maddeler üretimi ve dağıtımı alanında çalışmaktadır. Ürün ve hizmet yelpazesi içerisinde boya, tutkal, tekstil, deri, agaç ve tarım endüstrilerini destekleyici nihai ve yan maddelerin üretimi ile birlikte ayrica terminalinde depolama hizmeti de vermektedir.
 
POLİSAN' IN MİSYON VE VİZYONU

Polisan ile dünyayı daha keyifli, renkli ve huzurlu yaşanır kılmak.

Tüketicilerimizin yaşadığı mekanlardan keyif alması için, en yenilikçi, en fonksiyonel, en pratik, en çözümleyici ürünleri üretmek ve bu ürünleri en uygun fiyatlarla, en kolay ulşılabilir şekilde, en anlaşılır uygulama bilgileriyle pazara sunmak.

POLİSAN' IN DEĞERLERİ

Dürüstlük ve Seffaflık  
Bağlılık/Vefa
Güvenilirlik
Mütevazilik
Yenilikçilik
Çevre duyarlılığı
İnsan sağlığı
 
Kuruluş ilkesi olarak ,sürekli gelişimi benimseyen Polisan,yurtiçi ve yurtdışı atılım hızını
artırarak sürdürmekte ve Türk kimya sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir.
 
Ürünlerini sürekli geliştirebilen bir kalite anlayışıyla üreten ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi
sahibi Polisan yeni ürün ve hizmet geliştirmesi için araştırma ve geliştirme (Ar&Ge)
çalışmalarına önemli yatırımlar yapıyor.
 
Gülen Boya'nın ısı yalıtımında kaliteli ve eksiksiz çözüm anlayışıyla ürettiği dış cephe ısı
yalıtım sistemi Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemi binanızı tam anlamıyla koruma altına alir.
 
 Exelans Isı Yalıtım Sistemi / mantolama harcadığınız Enerjiden, yaz-kış %50 oranında tasarruf sağlar.
POLISAN IÇ CEPHE  BOYA
Geniş ürün yelpazesiyle 25 yıldır yeniliklere imza atan Polisan, Elegans ile performans sunuyor. Sayısız özellik bir arada. Elegans Anti-aging Türkiye' nin en çok tercih edilen iç mekan ürünlerinden olan Elegans Anti- aging, üstün özellikleri sayesinde çok daha uzun süre dayanır ve mekanların yıllarca genç kalmasını sağlar. Antimikrobiyel Yapısı sayesinde uygulandığı yüzeylerde insan vücuduna zararlı mikroplara karşı direnç gösterir, maksimum hijyen sunar. Küf ve mantar oluşumunu önleyerek sağlıklı ortamlar yaratır. Silinebilmesi sayesinde büyük kolaylık sağlar, duvarlar rengini kaybetmez. Esneyerek duvar arasındaki çatlakları doldurur. Bakteri oluşumunu engelleyerek güvenli bir ortam oluşturur. Su itme ve yüksek örtücülük özellikleriyle en yüksek kaliteyi arayanların beklentilerini fazlasıyla karşılar. Hayalleri süsleyen renkler...
Kullanıcı ihtiyaçlarını analiz edip sürekli yeni ürünler geliştiren Polisan, Elegans Anti-aging serisinde fonksiyonel özelliklerin yanında trendleri yakalayarak göz alıcı renkleri sunuyor ve yaşam alanlarına renk katıyor.
Sınırsız renk özgürlüğü Mix Center'da. Renk seçimine özgür bir yaklaşım getiren Polisan, Mix Center sistemi ile hayallerdeki rengi elde etmeyi sağlıyor. İstediğiniz rengi, kartela renklerinden bağımsız olarak istediğiniz anda sunuyor. Üstelik bu özel hizmette fiyat farkı yok! Hayallerdeki renge ulaşmak hiç bu kadar pratik ve hızlı olmamıştı.
Ayrıca, dilerseniz kumaş parçası, kağıt, yaprak gibi objeleri MixCenter'in Optimix Renk Okuma Sistemi ile okutarak, boyanızı objenin renginden de elde edebilirsiniz. Evinizin kozmetiği Home Cosmetics. Boyaya yepyeni bir bakış açısı getiren Polisan, evini sadece boyadığını düşünmeyen, boyayı evin kozmetiği olarak gören kadınlar için Home Cosmetics'i yaratti. Home Cosmetics Decoart efekt serisinde yer alan Keten, Sim, Sedef, Süet ve Antik ile evlerde eşsiz dekoratif alanlar oluşturulabilir. Standart uygulamaların dışına çıkarak daha etkileyici dokunuşlar elde etmenize olanak sağlar.
Detaylı bilgiler ve renk kartelası için lütfen; www.polisan.com.tr adresini tıklayınız. İç mekanlarda eşsiz renkler ve üstün özellikler...

POLİSAN DIŞ CEPHE BOYA VE ÖZELLİKLERİ
POLİSAN EXELANS ENERJİ DÜZ (Kendi Kendini Yıkayan Su Bazlı Dış Cephe Boyası)
Su bazlı, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, mat dış cephe boyasıdır. Kendi kendini yıkama (hidron) özelliği ile yağan yağmurun yüzeye nüfuz etmeden akmasını sağlar ve yüzeyedeki tozları temizler. Esnek Yapısı ile kılcal çatlakları önler ve yeni kılcal çatlak oluşumuna izin vermez.
Küf, mantar ve yosun oluşumunu önler. Yüzeye nefes alma imkanı vererek biriken nemin iç ve dış cephelere zarar vermesini engeller. Özel formulü sayesinde her mevsim kolayca uygulanır. Yüksek su itici özelliğiyle yüzeyin su geçirmesine izin vermez. Yüksek alkali direnci ile rutubete, neme ve tuzlu suya karşı dayanıklıdır. Güneş ışınlarının boya filmini deforme etmesini ve renk değiştirmesini önleyerek uzun süreli kullanıma olanak verir. Özel Yapısı ile çevre dostu dış cephe boyasıdır.

İlk kez uygulanacağı yüzeylerde kirli veya gevşek dokular, eski boyalı yüzeylerde de kabarmış veya tozlu kısımlar temizlenerek EXELANS ASTAR ile astarlanmalıdır. Kireci fazla olan ham sıvalı yüzeylerin, astar ve boya uygulaması yapılmadan önce 1 hacim sirke ile 1 hacim su karıştırılarak yıkanması tavsiye edilir. Çatlaklar EXELANS MACUN ile doldurulmalıdır.
POLİSAN NATURA A1 AKRİLİK (Su Bazlı, Akrilik Polisan Dış Cephe Boyası)
Su bazlı, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, mat dış cephe boyasıdır. Yüksek alkali direncine sahiptir. Güneş ışınlarına, yağış, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme karşı son derece dayanıklıdır. Kolay sürülen, iyi örtücülük sağlayan, koruyucu ve dekoratif bir boyadır.
Beton, siva, tugla, eternit vb. mineral yüzeyler üzerine uygulanir. İlk kez uygulanacağı yüzeylerde kirli veya gevşek dokular, eski boyalı yüzeylerde de kabarmış veya tozlu kısımlar temizlenerek su ile 1'e 5 oranında inceltilmiş NATURA POLİZOLAN ile astarlanmalıdır.
Kireci fazla olan ham sıvalı yüzeylerin, astar ve boya uygulaması yapilmadan önce 1 hacim sirke ile 1 hacim su karıştırılarak yıkanması tavsiye edilir. Çatlaklar NATURA AKRILIK MACUN ile doldurulmalıdır.
POLİSAN EXELANS GRENLİ (Kendi Kendini Yıkayan Su Bazlı Grenli Dış Cephe Kaplaması)
Su bazlı, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, ince desenli rulo ile uygulanan, rulo ile desen verilen, grenli mat dış cephe kaplamasidir. Kendi kendini yıkama (hidron) özelliği ile yağan yağmurun yüzeye nüfuz etmeden akmasını sağlar ve yüzeyedeki tozları temizler. Esnek yapisi ile kılcal çatlakları önler ve yeni kılcal çatlak oluşumuna izin vermez. küf, mantar ve yosun oluşumunu önler. Yüzeye nefes alma imkanı vererek biriken nemin iç ve dış cephelere zarar vermesini engeller. Özel formulü sayesinde her mevsim kolayca uygulanir. Yüksek su itici özelliğiyle yüzeyin su geçirmesine izin vermez. Yüksek alkali direnci ile rutubete, neme ve tuzlu suya karşı dayanıklıdır. Güneş ışınlarının boya filmini deforme etmesini ve renk değiştirmesini önleyerek uzun süreli kullanıma olanak verir.
Grenli yapısı ile dekoratif bir görüntü veren, grenli yapının rulo uygulaması sırasında homojen olarak kolayca dağılmasını sağlayan, özel yapısı ile çevre dostu dış cephe kaplamasıdır.

İlk kez uygulanacağı yüzeylerde kirli veya gevsek dokular, eski boyalı yüzeylerde de kabarmış veya tozlu kısımlar temizlenerek EXELANS ASTAR ile astarlanmalıdır. Kireci fazla olan ham sıvalı yüzeylerin, astar ve boya uygulaması yapılmadan önce 1 hacim sirke ile 1 hacim su karıstırılarak yıkanması tavsiye edilir. Çatlaklar EXELANS MACUN ile doldurulmalıdır.
POLİSAN PRİMERA SİLIKONLU (Su Bazlı, Silikonlu, UV Dirençli Dış Cephe Boyası)
 Saf akrilik bağlayıcı esaslı, silikon katkılı son kat dış cephe boyasıdır. Yüksek alkali direncine sahip, güneş ışınlarına, yağış, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme karşı son derece dayaniklidir. Kolay sürülen, iyi örtücülük sağlayan, koruyucu ve dekoratif bir boyadır. Beton, sıva, tugla, eternit vb. mineral yüzeylerde kullanılır. İçerisindeki silikon sayesinde su itici özelliğe sahiptir. Su geçirmez ve buhar geçirgen özelliği nemin dışarı atilmasını sağlar.

İlk kez uygulanacağı yüzeylerde kirli veya gevşek dokular, eski boyalı yüzeylerde de kabarmış veya tozlu kısımlar temizlenerek NATURA POLİZOLAN veya PRİMERA ASTAR ile astarlanmalıdır.
Kireci fazla olan ham sıvali yüzeylerin, astar ve boya uygulaması yapılmadan önce 1 hacim sirke ile 1 hacim su karıştırılarak yıkanması tavsiye edilir. Çatlaklar NATURA AKRILIK MACUN ile doldurulmalıdır.
 POLİSAN PRİMERA AKRİLIİ (Su Bazlı, Akrilik Dış Cephe Boyası)
Su bazlı, saf akrilik bağlayıcı esaslı, son kat dış cephe boyasıdır. Yüksek alkali direncine sahip, güneş ışınlarına, yağış, nem ve deniz kıyısındaki tuzlu neme karşı son derece dayanıklıdır. Kolay sürülen, iyi örtücülük sağlayan, koruyucu ve dekoratif bir boyadır. Beton, sıva, tuğla, eternit vb mineral yüzeylerde kullanılır.

İlk kez uygulanacağı yüzeylerde kirli veya gevşek dokular, eski boyalı yüzeylerde de kabarmış veya tozlu kısımlar temizlenerek PRIMERA SILIKONLU DIŞ CEPHE ASTARI ile astarlanmalıdır.
Kireci fazla olan ham sıvalı yüzeylerin, astar ve boya uygulaması yapılmadan önce 1 hacim sirke ile 1 hacim su karıştırılarak yıkanması tavsiye edilir. Çatlaklar NATURA AKRILIK MACUN ile doldurulmalıdır.

kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.2628.polisan.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder