12 Eylül 2013 Perşembe

Jotun Dış Cephe Boya Fiyatları

Jotun Jotashield Super Durable Dış Cephe Boyası
Jotashield Super Durable, konvansiyonel boya sistemlerine kıyasla dört kat yaşam ömrü sunan yeni dış cephe ürünüdür. Bir binanın ortalama yaşam süresine denk gelen 20 yıl boyunca yapıyı dış koşullara karşı korurken estetik bir görünüm kazandırır. 

Jotun Jotashield Super Durable Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Jotun Jotashield Extreme Dış Cephe Boyası
Klasik bir dış cephe boyası, güneş ışınıyla gelen kızılötesi ışınların sadece bir kısmını geri yansıtır. Geri kalan kızıl ötesi ışınlarını ise bina, içine çeker. Bu ısı, binanın iç cephesine doğru ilerler ve iç ortam sıcaklığının artmasına neden olur.

Jotun Jotashield Extreme Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Jotun Jotashield Topcoat Silk Dış Cephe Boyası
%100 saf akrilik bağlayıcılı, yüksek kaliteli, zorlu iklim koşulları ve UV dayanımı için üretilmiş, çevre dostu, dış cephe boya serisidir. Düşük kir tutma özelliklerine sahiptir. 

Jotun Jotashield Topcoat Silk Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Jotun Jotashield Tex Ultra Dış Cephe Boyası
Üstün çatlak köprüleme özelliğine sahip, esnek boya sistemi 1.4mm'ye kadar çatlak köprüleme özelliğine sahip esnek boya sistemi; %100 saf akrilik, yüksek kaliteli, UV dayanımlı, çevre dostu, dış cephe boyası. Yarı mat, portakal kabuğu görünümündedir. 

Jotun Jotashield Tex Ultra Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Jotun Jotashield Tex Fine Dış Cephe Boyası
Yarı mat, dayanıklı, esnek ve ince tekstürlü dış cephe boyası.%100 saf akrilik, çevre dostu, binaların dış cepheleri için su ve alkali dayanımı sağlayan özel bağlayıcılı, 0.5mm'ye kadar çatlak köprüleme özelliğine sahip dış cephe boyası.

Jotun Jotashield Tex Fine Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Dış Cephe Boya Fiyatları, uygulama yapılacak bina özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Dış cephe boya fiyatı almak için  ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir ya da 0216 475 12 41 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder