12 Eylül 2013 Perşembe

Marshall Dış Cephe Boya Fiyatları

Marshall Masterpro Elastomerik Dış Cephe Boyası
%100 Saf akrilik yapıda UV ışınları yardımı ile kürleşerek, çapraz bağlar ile sertleşen elastomerik yalıtım boyasıdır. Su geçirmeme özelliğinden dolayı dış yüzeylerde kullanılır. Değişken nem oranlarında ve değişken sıcaklıklarda esnekliğini koruyarak; oluşabilecek yüzey gerilim kaynaklı ince, kılcal / küçük çatlaklıkların oluşmasını önleyen elastik film oluşturur. Her türlü yeni ve eski yüzeylerde kullanılabilinir. Uzun ömürlü mükemmel bir kaplama malzemesidir.

Marshall Masterpro Elastomerik Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Masterpro Saf Akrilik Dış Cephe Boyası
%100 saf akrilik esaslı, yüksek örtücülüğe sahip, sert iklim koşullarına dayanıklı, neme ve suya yüksek dayanım gösteren, yarı mat görünümlü dış cephe duvar boyasıdır. UV direnci sayesinde parlaklık ve rengin uzun yıllar kalıcı olmasını sağlar. Dış cephe ile sert iklim koşulları arasında oluşturduğu mükemmel bariyer sayesinde yıllarca koruma sağlar.

Marshall Masterpro Saf Akrilik Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Akrikor Silikonlu Flat Dış Cephe Boyası
Silikon modifiye latex bağlayıcı yapısında, su emme özelliği çok düşük, su buhar geçirgenliği çok yüksek, atmosfer koşullarına, güneş ışınlarına, sürtünme ve aşınmaya dayanıklı, uygulandığı yüzeyleri yıllarca koruyan, düz dış cephe duvar boyasıdır.

Marshall Akrikor Silikonlu Flat Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Akrikor Silikonlu Grenli Dış Cephe Boyası
Akrilik bağlayıcının silikon ile modifiye edilmesiyle neme, suya yüksek dayanım gösteren dış cephe kaplamasıdır. Kalın ve örtücü film oluşturur. Uygulandığı yüzeylere grenli olması nedeni ile dekoratif bir görünüm verir.

Marshall Akrikor Silikonlu Grenli Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Akrikor Akrilik Flat Dış Cephe Boyası
Latex bağlayıcı yapısında, nefes alma özelliğine sahip, güneş ışınlarına, sürtünme ve aşınmaya dayanıklı, uygulandığı yüzeyleri koruyan, yüksek kir tutmama özelliği ile estetik görünümün korunmasını sağlayan, zamanla renk değişimini engelleyen, düz görünümlü,uzun ömürlü dış cephe boyasıdır.

Marshall Akrikor Akrilik Flat Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Akrikor Akrilik Grenli Dış Cephe Boyası
Latex bağlayıcı yapısında, nefes alma özelliğine sahip, güneş ışınlarına, sürtünme ve aşınmaya dayanıklı, uygulandığı yüzeyleri koruyan, yüksek kir tutmama özelliği, zamanla renk değişimini engelleyen,uzun ömürlü dış cephe boyasıdır. Uygulandığı yüzeylere grenli olması nedeni ile dekoratif bir görünüm verir.

Marshall Akrikor Akrilik Grenli Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Marshall Protect Silikonlu Flat Dış Cephe Boyası
Silikon modifiye latex bağlayıcı yapısında, su emme özelliği çok düşük, su buhar geçirgenliği yüksek, atmosfer koşullarına, güneş ışınlarına, sürtünme ve aşınmaya dayanıklı, kir tutmama özelliği ile estetik görünümün korunmasını sağlayan uzun ömürlü dış cephe duvar boyasıdır.

Marshall Protect Silikonlu Flat Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Dış Cephe Boya Fiyatları, uygulama yapılacak bina özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Dış cephe boya fiyatı almak için  ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir ya da 0216 475 12 41 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.


kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.4197.marshall-dis-cephe-boya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder