19 Temmuz 2013 Cuma

Düfa Dış Cephe Boya Fiyatları

Düfa Silosan Silikonlu Dış Cephe Boyası
İçerdiği özel silikon sayesinde uygulanan yüzeylerde ; su iticiliği, yüksek su buharı geçirgenliği, neme ve tuzlu suya karşı direnç sağlar. Güneş gören yüzeylerde renk solmasına dirençli özel pigmentler kullanılmıştır. Küf, mantar ve yosuna karşı koruma sağlar. Kir tutmaz böylece uzun yıllar boyanın ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Uygulaması çok kolay çevre ve insan sağlığına duyarlı son kat boyadır. 

Düfa Silosan Silikonlu Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Düfa Silosan Akrilik Düz Dış Cephe Boyası
Neme ve tuzlu suya karşı direnç sağlar. Güneş gören yüzeylerde renk solmasına dirençli özel pigmentler kullanılmıştır. Küf, mantar ve yosuna karşı koruma sağlar. Kir tutmaz böylece uzun yıllar boyanın ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Uygulaması çok kolay çevre ve insan sağlığına duyarlı son kat boyadır. 

Düfa Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Düfa Silosan Silosil Silikonlu Dış Cephe Boyası
İçerdiği özel silikon sayesinde uygulanan yüzeylerde ; su iticiliği,yüksek su buharı geçirgenliği, neme ve tuzlu suya karşı direnç sağlar. Güneş gören yüzeylerde renk solmasına dirençli özel pigmentler kullanılmıştır. Küf, mantar ve yosuna karşı koruma sağlar. Kir tutmaz böylece uzun yıllar boyanın ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Uygulaması çok kolay çevre ve insan sağlığına duyarlı son kat boyadır. 

Düfa Silosan Silosil Silikonlu Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Düfa Silosan Silikonlu Grenli Dış Cephe Boyası
İçerdiği özel silikon sayesinde uygulanan yüzeylerde ; su iticiliği, yüksek su buharı geçirgenliği, neme ve tuzlu suya karşı direnç sağlar. Güneş gören yüzeylerde renk solmasına dirençli özel pigmentler kullanılmıştır. Küf, mantar ve yosuna karşı koruma sağlar. Uygulaması çok kolay çevre ve insan sağlığına duyarlı son kat boyadır. 

Düfa Silosan Silikonlu Grenli Dış Cephe Boya Fiyatları ..... TL


Dış Cephe Boya Fiyatları, uygulama yapılacak bina özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Dış cephe boya fiyatı almak için  ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir ya da 0216 475 12 41 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder