20 Temmuz 2013 Cumartesi

Rockwool Frontrock MAX E Yalıtım Levhası

Rockwool Frontrock MAX E,çift yoğunluklu, dış cephe sistemlerine üstün ısı iletkenlik performansı ve yüksek ses emiciliği sunan bir levhadır.

Frontrock MAX E hafif ya da ağır her türlü sıvalı kaplama sistemi ile kullanılabilir. Lamellalarla karşılaştırıldığında Frontrock MAX E’nin avantajı dış yüzeyinin iyice sıkıştırılmış olmasıdır, bu sayede mekanik bağlantılarla (dübellerle) desteklendiğinde, ağır yüklere, örneğin kalın kaplamalı sıvalı sistemlerle kullanıma uygundur. Mükemmel lambda değeri
(0.036 W/mK) ile Frontrock MAX E, aynı kalınlıktaki diğer yalıtım malzemeleri ile karşılaştırıldığında dış cephe için % 15 daha iyi U değeri sağlar.

UYGULAMA ALANI
Frontrock MAX E’ nin, yalıtım kalınlığı ile ilgili sınırlamaların olduğu uygulamalarda kullanılması önerilir. Aynı zamanda mevcut sıvalı bazı duvarların renovasyonu içinde uygundur. Mekanik sabitleme ile sistemin stabilitesi iyileştirilebilir.
Sahip olduğu mükemmel ısı, ses ve yangın performansı ile Frontrock MAX E yoğun olarak dış cephe uygulamarında kullanılır.

Isı iletkenlik değeri: 0.036 W/mK
Boyutlar: 1000 x 600 mm
Kalınlık: 50 – 160 mm
Paketleme: paket ve palet
Uygulama: yapıştırma harcı ve ilave mekanik dübeller

kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.4186.rockwool-frontrock

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder