11 Eylül 2012 Salı

İstanbul mantolama firmaları, mantolama şirketleri

Mantolamanın ana amacı, bir binanın içi ve dışı arasındaki enerji transferini sınırlamaktır. İstanbul’un ve Türkiye’nin toplam enerji tüketiminin büyük bir kısmı konutlarda tüketilen enerjidir ve bu enerjinin büyük bir kısmı ısıtma için kullanılır.

Çatılar, duvarlar, pencereler ve zeminler için yapılan mantolama ısı kaybını azaltarak enerjinin verimliliğini artırır. Mantolama başta İstanbul olmak üzere tüm illerde gerek sağlık gerek çevre gerekse ekonomik sebeplerden yapılmalıdır.

Standartları kötü olan mantolama dan performans almak mümkün değildir. İyi bir mantolama uygulaması için ısı köprülerinin oluşmaması gerekir pencere kenarları,çıkmalar,parapetler vb. bölgelerin mantolaması yapılırken çok dikkat edilmelidir.

İyi bir uygulamanın olmazsa olmazlarının başında bilgi birikim ve tecrübeye sahip mantolama şirketleri istanbul gelir, personeli bilgili tecrübeli olan mantolama şirketlerin uygulamadan kaynaklanan sorun hemen hemen yok gidir.İkinci olmazsa olmazı standartlara uygun mantolama malzemeleridir, uluslar arası standartlara uygun ısı yalıtım malzemeleri tam koruma sağlar ve uzun yıllar binanızı dış etkiler korur.
Mantolama firmaları nın ilk görevi uzman uygulamacı personel yetiştirip sorunsuz uygulamalar yapmak ve kurumsal kazançlarını ikinci planda tutarak öncelikle ülke menfaatlerini düşünmek olmalıdır.

kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.3933.istanbul-mantolama-firmalari-sirketleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder