10 Eylül 2012 Pazartesi

izocam yalıtım

İzocam : Yüksek teknolojisiyle imal ettiği uluslararası standartlardaki ürünlerinin ciddi bir bölümünü ihraç eden ve ülkemize önemli döviz girdisi sağlayan İzocam'ın ihracat yaptığı ülkeler arasında İsrail, Mısır, İran, Suriye, Ürdün, Lübnan, Irak, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Azerbaycan, Sudan, Fildişi, Kamerun, Gana, Gine, Etiyopya, Libya, Pakistan, Afganistan, Kıbrıs, İzlanda ve Malta bulunmaktadır.
İzocam bugün ülkemizde sıcağa, soğuğa, sese, yangına ve suya karşı koruma sağlayan geniş ürün yelpazesi ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yalıtım sektöründe lider konumdadır. Müşterilerinin talep ve beklentilerini zamanında ve küreselleşen dünya standartlarına uygun olarak çevreci bir yaklaşımla karşılayan İzocam, bu amaçla ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi'ni tesislerinde uygulamaktadır. Binalarda kullanılan İzocam ürünleri, Uluslararası bir yönetmelik olan, Yapı Malzeme Yönetmeliği’nin 6. maddesine göre; “ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkân veren malzeme” anlamına gelen “CE” işareti ile piyasaya arz edilmektedir. Aynı zamanda, mineral yün ürünler; taşyünü ve camyünü için sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB sertifikasına sahiptir.
İzocam'ın ürünleri ayrıca Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kriterlerine de uygun üretilmektedir.
Kaynak : http://www.izocam.com.tr/

İzocam Çatı Yalıtım Ürünleri / İzocam Isı Yalıtımı Ürünleri

İzocam Camyünü, İzocam Taşyünü, İzocam EKSTRÜDE POLİSTREN (XPS), İzocam EKSPANDE POLİSTREN (EPS),  İzocam Kauçuk Köpük, İzocam Polietilen Köpük,
İzocam Mantolama Yalıtım Uygulamaları
İzocam çatı şiltesi : 300, 350 ve 400 olmak üzere üç ayrı özellikte üretilen camyünü çatı şiltesi, kullanılmayan çatı aralarında döşeme üzerinde, kullanılan çatı aralarında mertek aralarında, üzerine yük gelmeyen yatay uygulamalarda, metal ve sandviç çatılarda kullanılır.
İzocam Rulopan : Her iki yüzü sarı camtülü kaplı camyünü şilte olan Rulopan, kullanılmayan çatı aralarında döşeme üzerinde, kullanılan çatı aralarında üzerine yük gelmeyen yatay uygulamalarda kullanılır.
Mertek Arası Şiltesi: Bir yüzü alüminyum folyo kaplı camyünü şilte olup, şilte boyunca folyo kenarlarında 5 cm tespit payı bulunmaktadır. Kullanılan ve dolayısıyla ısıtılan ve soğutulan çatı aralarında mertekler arasında kullanılır.
İzocam FOAMBOARD : Çatı arası kullanılan eğimli çatıların ısı yalıtımında kullanılan, yüzeyi düz ekstrüde polistiren levhalardır.
izocam teras çatı Levhası : Her iki yüzeyi kaplamasız veya bir yüzeyi bitüm emdirilmiş camtülü kaplı taşyünü levha olup, her çesit ve eğimdeki metal ve ahşap çatılarda, yürünen veya yürünmeyen geleneksel teras çatılarda ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılır.
İzoplan PVC çatı: Atmosfer koşullarına ve güneş ışınlarına dayanıklı, polyester donatılı, sıcak hava kaynağı ile birleştirilen, yumuşak pvc su yalıtım membranıdır. Hafif metal çatılar, beton çatılar, bahçe teras çatılar, kubbe veya değişik şekilli beton veya çelik çatılarda su yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılır.
İzoplan TPO çatı : Atmosfer koşullarına ve güneş ışınlarına dayanıklı, polyester donatılı, sıcak hava kaynağı ile birleştirilen, termoplastik poliolefin esaslı su yalıtım membranıdır. Hafif metal çatılar, beton çatılar, bahçe teras çatılar, kubbe veya değişik şekilli beton veya çelik çatılarda su yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılır.
Cephepan : Bir yüzü sarı veya siyah camtülü kaplı ve su itici özellikli silikon katkılı camyünü levha olan Cephepan, giydirme cephe sistemlerinde, cam, granit, mermer, alüminyum vb. cephe kaplamalarının arkasında ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılır.
Dış Cephe Levhası : Her iki yüzeyi kaplamasız veya bir yüzeyi alüminyum folyo veya siyah camtülü kaplı taşyünü levha olup giydirme cephe sistemlerde, granit, mermer, alüminyum, cam vb. cephe kaplamalarının arkasında ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılan taşyünü levhadır.
Manto Taşyünü: TS EN 13500’e uygun, özel olarak üretilen kaplamasız taşyünü levha olup sıvalı dış cephe yalıtım sistemlerinde ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılır.
Manto izopor : Sıvalı dış cephe yalıtım sistemleri için TS EN 13499’a uygun şekilde özel olarak üretilen ekspande polistiren levhalardır. Blok halinde üretilir ve dinlendirilir.
Yalı Camyünü : Kaplamasız camyünü levha olup yalı baskısı sistemlerinin subasman seviyesinin üzerindeki bölümlerinde ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılır.
Yalı Taşyünü : Yalı baskısı sistemleri için özel ebatta üretilmiş, ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği amacıyla kullanılan kaplamasız taşyünü levhalardır.
İzopor levha : İzopor Levha, iki duvar arasında, çift cidarlı sandviç duvar panellerinde ısı yalıtım malzemesi olarak kullanılan ekspande polistiren levhadır. Ayrıca soğuk hava depolarının ısı yalıtımında, ısı yalıtım özelliği ve düşük sıcaklıklarda kullanım imkanı sağlaması nedeniyle uygulanmaktadır. Blok halde üretilip rezistans teli ile istenilen boyutlarda kesilir.
Camyünü Kalibel : Bir yüzü alçı plaka kaplı camyünü levhadan oluşan, arada alüminyum folyo bulunan kompozit bir ürün olan Kalibel, dış duvarların iç yüzeyinde, iç bölme ve komşu duvarlarda, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda, ahşap karkas yapıların içten giydirilmesinde ses ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılır.
Taşyünü Kalibel : Bir yüzü alçı plaka kaplı taşyünü levhadan oluşan, arada alüminyum folyo bulunan kompozit bir ürün olan Kalibel, dış duvarların iç yüzeyinde, iç bölme ve komşu duvarlarda, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda, ahşap karkas yapıların içten giydirilmesinde ısı ve ses yalıtımı amacıyla kullanılır.
Foambord : Foamboard ısı yalıtım levhaları, yüksek ısı yalıtım özelliği ve buhar difüzyon direnci sayesinde dış duvarların içten yalıtımı için kullanılabilen yüzeyi pürüzlü ekstrüde polistiren levhalardır.
Optimum Duvar : Bir yüzü kraft kağıdı kaplı özel camyünü şilte olup dış duvarlarda her türlü duvar ve betonarme elemanın iç yüzeyinde, iç bölme duvarlarda ve komşu duvarlarda, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda, ahşap karkas yapıların içten giydirilmesinde ısı ve ses yalıtımı amacıyla, montajında kullanılan özel profilleri, bağlantı elemanları ve aksesuarlarıyla sistem olarak kullanılmaktadır.
Dupan : Her iki yüzü sarı camtülü kaplı ve silikon katkılı camyünü levha olan Dupan, dış duvarlarda iki duvar elemanı arasında, çift cidarlı hafif bölme duvarlarda ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak veya akustik amaçlı kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder