14 Eylül 2012 Cuma

Polisan dış cephe

Polisan Gülen Boya'nın ısı yalıtımda kaliteli ve eksiksiz çözüm anlayışı ile ürettiği polisan dış cephe ısı yalıtımı mantolama sistemi EXELANS ENERJİ, binanızı tam anlamıyla korumaya alır.
EXELANS ENERJİ ısı yalıtımı Sistemi, ısıtma ve soğutma maliyetlerinizi azaltarak bütçeniz ve çevreniz için doğrudan bir kazanç sağlarken, enerji kaynaklarının da israf edilmesini önler. Ayrıca yaşam alanlarınızda homojen ısı ve nem şartları sağlayarak rutubet, küf, mantar gibi zararlı bakteri oluşumunu engeller.

İç duvar yüzeylerde çatlamaların önüne geçerek sağlıklı ve konforlu yaşam alanları oluşturur. Isı yalıtımı mantolama, soğuk kış günlerinde evinizden dışarıya doğru gerçekleşen ısı kaybını, sıcak yaz günlerinde ise duvardan bina içine doğru gerçekleşen ısı geçişini önler.

Binanın ısınması için ihtiyaç duyulan ısıtma sistemi ve tesisat kapasitesiyle, serinlemek için kullandığınız klima vb.soğutuculara daha az ihtiyaç duyarsınız. Böylece hem kışın hem yazın ısıtma ve soğutma giderlerinde büyük ölçüde tasarruf sağlanır.

Isı yalıtımı binanızın cephesinde ısı geçişlerinden kaynaklanabilecek rutubet küt, çatlama ve dökülrneyi önleyerek, binanızın bakım ve onarım maliyetlerini azaltır.
Isı yalıtımı ısıtma ve soğutma maliyetlerini azaltarak çok kısa sürede geri kazanılan bir yatırımdır.

kaynak : https://www.guneyyapiizolasyon.com.tr/sayfalar.3874.polisan-dis-cephe.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder